IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг и Крис Еванс с дарение за деца, болни от рак

18 юли 2022 10 50

Двамата си партнират в новия филм The Gray Man

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Трудно можем да сдържим ентусиазма си, когато говорим за Райън Гослинг и Крис Еванс. Двамата участват заедно в новия филм The Gray Man, като към тях се присъединява и Ана де Армас, за да може комбинацията да стане още по-привлекателна. Но Крис и Райън използват славата си не само, за да трупат последователи в социалните мрежи, но и за благородни дела.

41-годишните актьори спонсорираха един щастлив фен, който да присъства на премиерата на The Gray Man. Двамата участваха в търг, в който се предлагаха различни рисунки, а парите бяха дарени на бостънската неправителствена организация Christopher's Haven. Търгът беше стартиран на 2 юни, а Еванс и Гослинг успяха да съберат малко над 276 хиляди долара до 13 юли, когато беше и премиерата на филма им в Холивуд.

Избрани на случаен принцип, победителите в конкурса бяха Лула Х. от Охайо и нейната дъщеря Марая. Двете също така спечелиха самолетни билети и престой в 4-звезден хотел в Лос Анджелис на стойност приблизително 3500 долара.

Когато призивът беше стартиран, на участниците беше предложен шанс да бъдат лични гости на Еванс и Гослинг на премиерата на The Gray Man. Звездата от „Капитан Америка“, която е от района на Бостън, популяризира инициативата със серия от снимки, на които заедно с колегата си държат табелки с надписи „Искате ли да гледате филм с мен?“, „Присъединете се към мен на червения килим!“ и „Бъди мой VIP гост“.

Сега събраните пари ще осигурят жилища на 9214 педиатрични пациенти с рак и техните семейства, където да живеят по време на лечението си в Christopher's Haven. От създаването си през 2006 година досега, организацията е приютила над 450 семейства в своите апартаменти и жилищни помещения в близост до болницата.

Първият трейлър на The Gray Man излезе през май, показвайки Гослинг като агент на ЦРУ, който се изправя срещу своя непоколебим бивш колега (Еванс). Изпълнените с екшън кадри показват още Ана де Армас, Редже-Жан Пейдж, които също играят във филма.

Според официалния синопсис, „Сивият човек“ разказва за оперативният агент на ЦРУ Корт Джентри (Гослинг), известен още като Сиера Шест. Измъкнат от федерален затвор и вербуван от неговия ръководител Доналд Фицрой (Били Боб Торнтън), Джентри някога е бил много опитен агент на специалните части. Но сега нещата се обръщат и Шест е мишената, преследван по целия свят от Лойд Хансен (Еванс) – бивш сътрудник на ЦРУ, който няма да се спре пред нищо. Агент Дани Миранда (Де Армас) обаче застава на страната на Шест.

Адаптиран от поредицата на автора Марк Грейни, шпионският трилър се очаква да стартира нова поредица, която ще се върти около героя на Гослинг и разполага с бюджет от над 200 милиона долара. Според описанието на режисьорите Джо и Антъни Русо, това е битка на живот и смърт.

„Сивият човек“ направи премиерата си на 15 юли, а в Netflix ще се появи седмица по-късно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари